Älä osta toriparkkia! - Ilmoittaudu ostoboikottiin!

Iloinen Asko

Iloinen Asko
Isä poikansa kuvaamana. Alkusyksy 2008.

torstai 29. tammikuuta 2009

Stefan Wallin kannattaa kansanäänestystä!

...
Turun kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja ja ministeri sekä ruotsalaisen kansapuolueen puheenjohtaja Stefan Wallin kannattaa kansanäänestystä. "… vaikka kyynikoiden maailmassa kansanäänestyksiä ei pidä järjestää, jos lopputuloksesta ei ole täyttä varmuutta. Omasta mielestäni kansan mielipidettä ei saa eikä voidakaan pelätä." (Kolumni, sivu 2, Turun Sanomat 28.1.2009).

Wallin tosin tarkoitti kirjoituksessaan NATOn jäsenyydestä päättämistä, mutta perustelut sopivat mainiosti myös Turun toriparkista päättämiseen.

Wallin ei kyllä toisaalla kolumnissaan osoita erityisen suurta asiantuntemusta edes hallinnonalansa urheilun yhdestä ilmenemismuodosta, purjehduksesta: " Tässä kohdassa kurssia on kenties reivattu muutaman piirun verran vuoden 2004 selonteon tekstiin verrattuna." Jos kurssia reivataan ja kompassi vedetään mastoon, ei purjehtijain liitossa erityisesti ilahduta.

Onko RKP/SFP:n johtoon päässyt pujahtamaan purjehdustaidoton puheenjohtaja? Johan hänen valtiosihteerinään oli joku korppoolainen kourija (pelastettiin muuten puoluetoimistoon kehittämistehtäviin, varmaan sutimaan myrkkymaalit mastoon ja pudottamaan köli). RKP:n maine herrain puolueena alkaa uhkaavasti rapista!

Mielenkiintoista nähdä, minkälaisen kannan Stefan Wallin ottaa Turun kaupunginvaltuustossa kansanäänestysaloitettamme käsiteltäessä.
_________________________________________________________

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun jaksatte paahtaa! Nähdään taas torilla 16.2.
Sirpa