Älä osta toriparkkia! - Ilmoittaudu ostoboikottiin!

Iloinen Asko

Iloinen Asko
Isä poikansa kuvaamana. Alkusyksy 2008.

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Terveisiä Heli Astalalta

. . .
Pitikäaikainen Turun kauunginvaltuutettu ja kansanedustaja sekä demokraattisten naisten pääsihteeri Heli Astala lähetti minulle kirjeen, jossa hän muun muassa kommentoi joitakin Turun Vasemmistoklubissa esittämiäni ajatuksia ja käytyä keskustelua. Olen kopioinut Helin luvalla alle pääosan hänen viestistään.

Heli kirjoittaa: "Osuvia ja hyviä ehdotuksia tulevaisuuden vaaleja varten! On hienoa, että innostus tuntuu jatkuvan. Kunnallisvaalien tulos Turussa oli sykähdyttävä kaikkien menetysten keskellä. Hyvät ehdokkaat, ihmisiä innostava vaalityö ja vaalikentille jalkautuminen ym."

"Puhuitte politiikan sisällöistä ja näitte kokoomuksen todellisena vastustajana. oikea havainto - mielestäni! Mutta jatko on vaarrallisen häilyvää. Yhteistyö on tavoiteltavaa, mutta se ei saa estää sitä, että SDP:n , vihreiden ja perussuomalaisten tekemät päätökset jätettäisiin jotenkin pimentoon - yhteistyön merkeissä.

Minusta juuri nyt on erittäin tarkasti otettava muistiin ja paperille esim. vihreiden bussilippujen hintojen nostaminen ja perussuomalaisten köyhiä koettelevat päätökset jne. Eikä demareitakaan voi päästää pälkähästä.

Nämä kaikki tiedot olisivat kultaakin kalliimpia tuleville vaalikampanjoille. Niillä voisi onnistuneesti operoida. Vasemmistoliitolle eivät tulevatkaan vaalit ole helppoja. Niissä pitäisi käyttää kaikkia mahdollisia tekoja ja "konstejakin".

On helppo olla Helin kanssa samaa mieltä.
________________________________________________________

Ei kommentteja: