Älä osta toriparkkia! - Ilmoittaudu ostoboikottiin!

Iloinen Asko

Iloinen Asko
Isä poikansa kuvaamana. Alkusyksy 2008.

perjantai 21. marraskuuta 2008

Kansanäänestys toriparkista: 2 000 nimen raja saavutettu!

. . .

Kansanäänestys toriparkista -kampanja on siirtynyt prognoosista reaaliaikaiseen tosilaskentaan ja voin kampanjan täytettyjen listojen koordinaattorina ilmoittaa seuraavaa:

Kansanäänestystä vaativan listan oli eiliseen, torstaihin 20.11. kello 20:een mennessä allekirjoittanut 1811 äänioikeutettua turkulaista.

Yli 2 000 allekirjoittaneen raja on ylitetty tänään jo noin kello 10! Sain tiedon sähköpostitse torilla keräystä tehneeltä Henry Söderholmilta kello 13.05.

Välitulos on hieno! Suorastan loistava tähän mennessä! Kiitos kuuluu meille kaikille toimintaan osallistuneille - ja tietysti allekirjoittaneille turkulaisille!

Luvut perustuvat haltuuni päätyneisiin kokonaan tai osittain täytettyihin listoihin, ei enää sähköpostissa tai puhelimessa ilmoitettuihin arvioihin. Arvion keräyksen etenemisestä perustan puolestaan nimienkeräyksestä saamiini omiin kokemuksiin sekä siitä välittyneisiin tietoihin.

Olen myös alustavasti tarkistanut listat, joten mukana ei pitäisi olla puutteellisesti (allekirjoitus, nimi, ammatti tai osoite tai useampia näistä puuttuu) täytettyjä nimiä, eikä toispaikkakuntalaisia. Tällaisia nimiä onkin esiintynyt yllättävän vähän.

Nyt kampanjassa on tärkeää tehostaa nimien keräystä, saada mukaan uusia ihmisiä, levittää listoja mahdollisimman monille uusille ihmisille nimien keräämistä varten ja toimittaa täydet tai osittainkin täytetyt listat mahdollisimman nopeasti Maailmankauppa Aamutähteen (Eerikinkatu 5) tai torilla toimiville kerääjille tai suoraan minulle.

Asetetusta takarajasta, vähintään 7 500 nimeä kokoon maanantaihin 1.12. mennessä, kannattaa mielestäni ehdottomasti pitää kiinni, kaikesta päätöksenteon aikatauluihin ja yleensä toriparkki-hankkeeseen liittyvästä epämääräisestä tiedosta huolimatta.

On erityisen tärkeää levittää tietoa siitä, että listat on palautettava 1.12. mennessä!

Turku ja elämä - VENCEREMOS!
____________________________________________________________________

1 kommentti:

riikka oksanen kirjoitti...

Hyvä homma, jatketaan keräystä ja laietaan tietoa eteenpäin.
Riikka O.