Älä osta toriparkkia! - Ilmoittaudu ostoboikottiin!

Iloinen Asko

Iloinen Asko
Isä poikansa kuvaamana. Alkusyksy 2008.

maanantai 10. marraskuuta 2008

UMBAHPA

...

Olen Kokenut Valaistumisen! Jaan sen antaman Tiedon, Vakaumuksen ja UMBAHPAn kaikkien kanssa. Usko ja Noudata ja Seuraa!

Ihmiset elävät yhdessä ja ainoassa Todellisuudessa.

Ihmiset kaipaavat myös jotain Muuta, Pyhää, Selittämätöntä ja Selittävää sekä Hyvää eli kaiken kaikkiaan UMBAHPAta.

Muun, Pyhän, Selittämättömän ja Selittävän sekä Hyvän eli UMBAHPAn voi Tavoittaa noudattamalla alla olevia Yhtätoista Ohjetta:

1. Lausu heti herättyäsi UMBAHPA! Lausu UMBAHPA mahdollisimman monta kertaa päivän aikana! Kaikkien näitä Ohjeita Seuraavien tulee Lausua UMBAHPA joka päivä kello 12 Suomen aikaa. UMBAHPAn lausuminen joka päivä kello 12 Suomen aikaa on ainoa mitä tarvitaan yhdistämään kaikki näiden Ohjeiden Seuraajat UMBAHPAhan. Jos olet epävarma ajasta vaikkapa kellon puuttumisen takia, Lausu UMBAHPA heti, kun se on Sinulle mahdollista! Voit lausua UMBAHPA myös vain mielessäsi, jos se sopii tilanteeseen.

2. Tee muille Ihmisille vain Hyvää! Älä kuitenkaan tee Ihmisille Hyvää heidän oman tahtonsa vastaisesti, paitsi tarpeen vaatiessa aivan pienten Lasten ja muiden itsestään huolehtimaan kykenemättömien Ihmisten kohdalla.

3. Älä tee kenellekään Ihmiselle pahaa!

4. Tee Itsellesi vain Hyvää, äläkä tee Itsellesi pahaa!

5. Älä tee myöskään Eläimille, äläkä muulle Luonnolle pahaa, vaan jos joudut Eläimen ruoaksesi tappamaan, tee se mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasta – ja päästä veret heti pois sekä Lausu UMBAHPA!

6. Juo Olutta ja Viiniä kohtuullisesti – ja Teräviä vain ruoan kanssa, tai ruokahalua lisäämään tai ruoansulatusta tehostamaan, niitäkin kohtuullisesti! Äläkä käytä laittomia tai terveydelle vahingollisia päihteitä ollenkaan! Hyvän Sikarin saat kuitenkin silloin tällöin polttaa Aterian jälkeen tai Ystävien kanssa seurustellessasi.

7. Tee Rakkauden Tekoja toisia Ihmisiä kohtaan voimiesi mukaan mahdollisimman paljon!

8. Älä koskaan kinastele näistä Ohjeista kenenkään kanssa, älä yritä selittää näitä Ohjeita, äläkä pakota ketään näitä Ohjeita noudattamaan!

9. Jos rikot 8:n ohjetta, kaadettakoon kurkkuusi sulaa lyijyä, kynnettäköön maahasi suolaa ja olkoot jälkeläisesi kirottuja ikuisuudesta ikuisuuteen, jos sellaista on. Lisäksi joudut osallistumaan vihreiden seminaariin kolmena viikonloppuna ja Ilkka ”Ike” Kanerva –opiston Julkisuuskuva-aiheiselle vuoden kurssille.

10. Jos et pysty näitä Ohjeita noudattamaan, noudata kuitenkin ohjeita 2, 3, 4 ja 5!

11. Älä lisää näihin Ohjeisiin mitään, äläkä ota niistä mitään pois! Jos haluat kääntää nämä Ohjeet jollekin toiselle kielelle, ole huolellinen, äläkä jätä mitään pois, äläkä lisää mitään! Parempi kuitenkin on olla näitä Ohjeita kääntämättä ja opetella suomen kieli. Ruotsin, saamen, romani-kielen ja venäjän kielellä esitettyinä näitä Ohjeita ei kuitenkaan pidetä käännöksinä, vaan omakielisinä. Ruotsin, saamen, romani-kielen ja venäjän kielellä nämä Ohjeet saa kuitenkin esittää vain sellainen, joka on nämä Ohjeet todella ymmärtänyt ja niitä noudattamalla saavuttanut Muun, Selittämättömän ja Selittävän sekä Hyvän eli UMBAHPAn! Savoksi näitä ohjeita ei saa kääntää!

UMBAHPA

Muun, Selittämättömän, Selittävän ja Hyvän Valaistunut

...
___________________________________________________________________

Ei kommentteja: