Älä osta toriparkkia! - Ilmoittaudu ostoboikottiin!

Iloinen Asko

Iloinen Asko
Isä poikansa kuvaamana. Alkusyksy 2008.

torstai 23. lokakuuta 2008

Erittäin hyvää jazzia eilen ja toiveita tänään

Monk'issa kuuli eilen todella hyvää jazzia Jonathan Kreisberg'n (sähkökitara) trion esittämänä. Jonathan oli todella hyvä, mutta myös Dough Weiss (kontrabasso) ja Mark Ferber (rummut) ylittivät monikertaisesti pelkän säestäjän roolin. Lopputulos oli nautittavaa yhteissoittoa, jota olisi voinut kuunnella vaikka kuinka kauan. Menikin puoik kahteen, ennen kuin pääsin kotiin ja sänkyyn. Onneksi pystyin rajoittamaan virvokkeiden nauttimisen jokseenkin kohtuulliseen määrään.

Päivä lähtikin sitten käyntiin toiveikkaissa merkeissä. Kaunis syyssää varmaan edesauttoi sitä.

Vaalikampanjaa on aikaa käydä vielä muutama päivä. Rahaa ei ole, eikä paljon muitakaan mahdollisuuksia, mutta esitteitä sentään ehtii vielä levittää ja lauantaina torilla on taas Turun viherpunaisen yhdistyksen (Vipu) vaalitempaus, jonne olen luvannut tehdä lettutaikinan. Kaikkeen sitä itsensä sotkee.

Turun Sanomat kertoi tänään näkyvimpien ja eniten mainostavien ehdokkaiden ja puolueiden rahoista ja rahoituksesta. Kokoomuksen sidos gryndereihin sai "virallista" vahvistusta. Mahtavatko ihmiset reagoida? Äänestäväthän italialaisetkin suurin joukoin Berlusconia, joka nyt on moneen kertaan todettu, jos ei itse täysin rikolliseksi, niin ainakin täydelliseksi vilperiksi.

Mutta ei auta itku markkinoilla! Vielä on aikaa rakast... eikun siis tehdä jotain Vasemmistoliiton - ja ehkä vähän omankin - vaalimenestyksen hyväksi.

______________________________________________________________

Ei kommentteja: