Älä osta toriparkkia! - Ilmoittaudu ostoboikottiin!

Iloinen Asko

Iloinen Asko
Isä poikansa kuvaamana. Alkusyksy 2008.

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vaalit käydään tänän - blogi jatkuu

Kunnallisvaalit käydään loppuun tänään. Kello 20 asti on mahdollisuus antaa äänensä ja ilmaista näkemyksensä siitä, mihin suuntaan itse kukin haluaa kuntaansa kehitettävän.

Luulen, että Vasemmistoliitto tulee pärjäämään näissä vaaleissa ennusteita paremmin sekä koko maassa että Turussa.

Tein eiliseksi noin yhdeksän (9) litraa lettutaikinaa, josta kaikesta paistoimme Turun torilla kymmeniä ellei satoja lettusia innokkaille maistajille. Samalla torilla oli esillä, keskustelemassa äänestäjien kanssa ja näyttämäsääs numeroaan kymmeniä Vasemmistoliiton turkulaisia ehdokkaita. Tunnelma oli hyvä ja sitä kohottivat hienosti Saarisen Ahti ja Palviaisen Jaska musiikillaan ja laulullaan.

Kävin vielä toritempauksemme jälkeen jakamassa pari kolme sataa esitettämme luukkuihin ja laatikoihin. Illalla olinkin sitten melko valmista kauraa. Tilaani selitti osittain myös edelisen illan ankara vaalityä keskustan viihtyisissä ravitsemus- tai pikemminkin virvokeliikkeissä. Siinä hötäkässä saattoi jopa mennä muutama ääni, mutta yritys oli hyvä ja innokas.

Vaalitulos selviää tänään, mutta aion joka tapauksessa jatkaa tämän blogin pitämistä: vita brevis, blogi longa. Kävijämäärä näillä sivuilla on kasvanut pikku hiljaa, mutta noussut jo ihan mukaviin lukemiin. Toivon yhteytemme jatkuvan. Tulen jatkossakin kertomaan ja kommentoimaan Turun ja Suomen sekä maailmankin asioita vasemmistolaisesta näkökulmasta. Palaute on aina myös tervetullutta! Kiitos tähänastisesta!
______________________________________________________________

Ei kommentteja: