Älä osta toriparkkia! - Ilmoittaudu ostoboikottiin!

Iloinen Asko

Iloinen Asko
Isä poikansa kuvaamana. Alkusyksy 2008.

perjantai 24. lokakuuta 2008

Paljastus: Asko Mäen vaalikampanjan menot ja tulot

Julkistan täten vaalikampanjani menot ja tulot. Ja juuri tässä järjestyksessä, koska koko homma koostuu melkein pelkästään menoista.

Menot

Suurin menoerä ovat neljä pientä neliväristä ehdokasilmoitusta Turkulaisessa (kaksi 2 x45 mm ja kaksi 2 x 40 mm). Ne maksavat yhteensä 460 euroa (toivottavasti olen laskenut oikein, eivätkä ainakaan paljoa enempää).

Menoja on kertynyt myös Turun viherpunaisen vasemmiston (Vipu) ehdokkaiden yhteisestä esitteestä ja muusta yhteisestä vaalitoiminnasta. En tiedä osuuttani siitä, mutta se on ainakin 150 euroa. Voi olla vähän enemmänkin, muttei paljon, koska Vipulla ei ole ollut juuri enempää rahaa.

Kustannuksia on tullut vielä vaaliesitteiden jakamisesta (aikaa) ja osallistumisesta erilaiseen suunnitteluun ja kirjoittamiseen, tärkeimpänä tämä blogi (aikaa). Kaikelle tälle kuluttamalleni ajalle en osaa laskea mitään euromääräistä arvoa, eikä ole tarvettakaan.

Tänään ostan vielä tarpeet kuuden (6) litran lettutaikinaan, josta paistamme makoisia lettusia huomenna Vipun vaalitempauksessa Turun torilla. Muoviastioineen arvioin menojen olevan 15 -25 euroa (en vielä tiedä muovisten kanistereiden hintaa).

Menot yhteensä: 625 - 635 euroa.

Tulot

Olen saanut Vasemmistoliiton Turun kunnallisjärjestöltä kaikille uusille ehdokkaille annetun 150 euron tukisumman.

Tulot yhteensä: 150 euroa.

Yli-/alijäämä

Yli-/alijäämä: -475 tai -485 euroa.

Alijäämän kattaminen: Omista varoista.

Voi tulla minulle melko kalliita ääniä, muttei läheskään niin kalliita, kuin vaikka Kanervan Ikelle. Hän tuskin vain maksaa niistä itse mitään, ainakaan rahassa.

Muuta

Lisäksi olen tietysti saanut mainostilaa Vasemmistoliiton yhteisissä mainoksissa Turkulaisessa ja Uusi Päivä -lehdessä sekä käyttööni "virallisen" vaalikuvan itsestäni (tosin olen käyttänyt omissa mainoksissa ja tässä blogissa pääasiassa poikani ottamaa kuvaa sekä lupaavan nuoren valokuvaajan Onni Aaltosen käyttööni ystävällisesti korvauksetta luovuttamia kuvia; kuvat joissa olen viime kesänä veneen perässä ja kalliolla).

Kuten muutkin ehdokkaat, olen voinut myös monistaa muutama sata kappaletta omaa vaaliesitettäni Vasemmistoliiton Turun kunnallisjärjestön hienolla nelivärikopiokoneella.

Tämän kaiken vakuutan todeksi ja oikeaksi kunniani ja omantuntoni, sekä kiven ja kannon kautta, plix plax plox.

Uurnilla tavataan!

Asko Mäki Turun kaupunginvaltuustoon. Kokonaan*.
Vasemmistoliitto, numero 53.
____________________
*189 cm, noin 100 kg
______________________________________________________________

1 kommentti:

Turo 49er kirjoitti...

Kiva kuulla tässä vaiheessa jostain 150 euron summasta, jonka kunnallisjärjestö antaa kaikille uusille ehdokkaille. En muista kuulleeni tällaisesta, vaikka olin mukana koulutuksessa. Voi tietysti olla, että meni ohi korvien. Vanha mies ja liukkaat saappaat.