Älä osta toriparkkia! - Ilmoittaudu ostoboikottiin!

Iloinen Asko

Iloinen Asko
Isä poikansa kuvaamana. Alkusyksy 2008.

tiistai 7. lokakuuta 2008

Uusi Päivä ei julkaise juttuani vasemmiston ja vihreiden yhteistyöstä

Sain juuri tänään (7.10.) tiedon, ettei Vasemmistoliiton oma paikallinen lehti Uusi Päivä aio julkaista juttuani vasemmiston ja vihreiden yhteistyöstä (julkaisin sen tässä blogissa jo 26.9.). Syitä ei esitetty, niitä voi vain arvailla. Lehteä toimittaa Johannes Yrttiaho, joka on myös itse Vasemmistoliiton ehdokkaana Turun kaupunginvaltuustoon. Päätöksen oli kuitenkin hänen mukaansan tehnyt lehden toimitusneuvosto, johon kuuluvat Vasemmistoliiton Turun kunnallisjärjestön työvaliokunnan jäsenet eli kunnallisjärjestön puheenjohtajisto, valtuustoryhmän puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaupunginhallituksen jäsenet sekä
terveyslautakunnan jäsen.

________________________________________

2 kommenttia:

Tarmo Aaltonen kirjoitti...

Terve

No, Turun Sanomat julkaisi sen tänään, voi olla jopa parempi foorumi.

Tietysti perustelut hylkyyn olisi mukava(?)kuulla, koska juttu on tosi hyvä, eikä liian pitkäkään.

Sanoo

Tarmo

Misha Dellinger kirjoitti...

En tiedä mitkä perustelut olivat, mutta luettuani tuon jutun pidin sen perusteluita hieman hepposina. Mikäli valtaa meinaa käyttää niin tottakai pitää tehdä sopimuksia muiden puolueiden kanssa, mutta minkälaisin perustein on sitten ihan oma asiansa.

Sen lisäksi on minusta enennaikaista puhua mistään yhteistyökuvioista ennen vaaleja. Joten olisin kyllä itsekin tuon hylännyt mikäli minulta kysyttäisiin.

Joten ei ehkä kannata siitä liikaa hermostua :)

Katsotaan miten vaaleissa menee ja palataan sitten aiheeseen. Vihreät ovat kyllä ideologisesti Turussa niin oikealla, että ellei vihreiden ryhmässä tapahdu vallankumousta niin taitaa veri siellä vetää oikealle valitettavasti. Sama muuten pätee SDPhen.